Toen Cilly het nieuws kreeg van longkanker moest ze toch even schrikken. En ook het nieuws over de uitzaaiingen kwam stevig binnen.

“Aan de andere kant weet ik ook dat ik uitzaaiingen heb. Ze kunnen altijd ergens naar voren komen. Dit keer is het mijn ruggengraat. Eerder werden er al uitzaaiingen in mijn hersenen gevonden en werd ik daar ook al voor bestraald.”

Dat ze er dus nu mooi op tijd bij zijn is dus alleen maar goed nieuws. Cilly blijft hopen op het beste en kijkt vol goede moed uit naar de verdere behandeling.

“Meer kan ik ook niet doen. Van deze bestralingen word ik wel moe, maar dat was ik toch wel. Van chemo word ik echt ziek. Dat is echt verschrikkelijk. Ik moet er niet aan denken als ik over drie maanden te horen zou krijgen dat ze me verder willen behandelen met chemo. Dan begint het circus weer van voren af aan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.