Chantal Janzen heeft een huis gekocht in Amsterdam en wat voor één. Het prachtige huis is gelegen in Amsterdam-Zuid en ligt op loopafstand van waar ze momenteel nog wonen.

Met het kopen van dat huis wil Chantal meteen ook alle geruchten de kop indrukken die de ronde deden over het wankelen van haar huwelijk. Tussen haar en haar man Marco gaat alles nog meer dan prima, laat Stort weten.

Marco en Chantal zijn altijd jeugdliefdes van elkaar geweest, maar door het leeftijdsverschil groeiden de twee een beetje uit elkaar. Hij trouwde met een ander en kreeg drie kinderen. Maar na zijn scheiding liepen de twee elkaar weer tegen het lijf.

En vanaf dat moment hebben de twee elkaar nooit meer laten gaan. Chantal en Marco trouwden in 2014 en kregen samen ook nog eens twee zonen. In 2009 verhuisden ze al een keer naar de rand van het Vondelpark en nu staat er dus een nieuwe verhuis gepland.

Al zal deze toch anders aanvoelen voor Chantal. In 2009 had Chantal het zo druk dat ze amper aan verhuizen toekwam, en dat is nu anders. Chantal liet weten dat ze in 2023 minder op televisie zou te zien en dat ze dus alle tijd heeft om in alle rust te gaan verhuizen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.