Ze werd bedrogen na 3 maand huwelijk

Bedrogen worden, er zijn maar weinig tot geen mensen die zeggen dat ze dat een leuke ervaring vonden. Je hart wordt gebroken en het vertrouwen in je partner is verdwenen. Catherine Keyl werd heel wat jaren geleden ook bedrogen door haar partner.

Catherine liet het hoofd niet hangen en kroop uit een dal. Al begrijpt ze dat dat niet bij iedereen zomaar meteen lukt.

“Sommige mensen die verzuren helemaal, maar weet je wat je dan doet? Je verpest dan eigenlijk je eigen leven en dat heeft natuurlijk geen enkele zin. Er zijn zoveel mooie dingen in het leven en daar moet je dan maar naar kijken. En iedereen heeft pech, iedereen heeft ellende in zijn of haar leven”, vertelt Catherine in Party.

Dat Catherine door haar eerste partner werd bedrogen, hakte er stevig op in. Ze vertelde enkele jaren geleden in de media dat ze toen zelfs een zelfmoordpoging had ondernomen.

“Ja, mijn wereld stortte toch wel even in mekaar. Je denkt een leuk, nieuw huwelijk te hebben en hij gaat binnen drie maanden vreemd met een ander. Ik snap het wel als men vreemdgaat na een langer huwelijk, maar als je zo kort getrouwd bent, is dat wel lullig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl