Begin dit jaar vond in de Jumbo een incident plaats waar Glennis Grace bij betrokken raakte. Zij zette samen met enkele andere mensen de Jumbo op stelten nadat haar zoon was thuisgekomen met een opvallend verhaal.

Hij vertelde aan zijn moeder dat hij aan de uitgang van de supermarkt zijn elektrische sigaret had opgestoken en daardoor fysiek werd belaagd door vier medewerkers. Een verhaal dat Glennis zonder dubbelcheck voor waar aannam.

Uiteindelijk bleek er heel weinig van het verhaal te kloppen en heeft Glennis dus heel wat drama veroorzaakt voor niks, zegt Story.

Alles wat er op die bewuste moment met zoon Anthony gebeurde, staat haarscherp op camera en het valt tot op de seconde te volgen wat er exact allemaal gebeurd is dat moment. Glennis schrok zich rot van de beelden en schaamde zich ongetwijfeld heel erg.

Op de beelden is te zien dat Anthony wordt aangesproken op het inhalen van de elektrische sigaret en hoe hij een aantal keren vriendelijk naar buiten wordt begeleidt door een medewerker. Tot vijf keer toe komt Anthony boos de winkel terug binnen.

Het is Anthony die begint met het gooien van een winkelmandje richting een medewerker en slaat hij met zijn vuist in het gezicht van een medewerker. Zelf struikelt Anthony ook een keertje en schaaft zelf zijn hoofd tegen de deurpost. Een verwonding die ook op een foto te zien was waarmee ze naar buiten kwamen.

Over de verwonding zijn de meningen verdeeld. Maar dat het bewijs op camera stond en de jongen had gelogen, maakte alles er niet beter op. Nederland keerde zich resoluut tegen Glennis en haar zoon en de carrière van de Nederlandse zangeres lijkt voorgoed voorbij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl