Het lijkt wel alsof heel wat artiesten de laatste jaren zijn gestopt met optreden. Ook Jan Keizer is al een tijdje niet meer actief op het podium. Maar van het zwarte gat heeft hij geen last.

Hij spendeert zijn tijd nu vooral met familie en vrienden, en zijn nieuwe hobby. Hoewel hij het een beetje jammer vindt dat hij niet meer kan optreden, vindt hij het goed zo. Een reünie van BZN komt er dan uiteindelijk ook niet.

“Er is inderdaad over gesproken. Maar ik wil dat alleen als iedereen meedoet. Niet alleen de laatste samenstelling die heeft opgetreden. Ook de BZN’ers uit onze ruige tijd. Maar ook met zowel Anny als Carola als zangeres. Maar ik acht de kans echter heel klein dat dat ooit zal gebeuren”, zegt Jan in Weekend.

Maar net zoals veel artiesten blijft Jan wel actief als tekstschrijver. Een hit scoren, het zou dus zomaar nog eens kunnen gebeuren.

“Ik was met mijn vrouw op een muziekreis toen ik in gesprek raakte met Anton Geerts en Hans Voogd. Zij vormen samen het duo D!kdakkers, die je wellicht kent van hun hit ‘Cowboys & Indianen’. Ze vroegen me of ik geen Oranje-lied voor ze kon maken. Dat heb ik dan ook gedaan op de melodie van ‘The Old Calahan’, waarmee we een top 5 scoorden met BZN in 1981.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl