Fans van ‘De Kookklunzen’ zullen Willem Reimers zeker en vast kennen. Maar ook heel wat bekende Nederlanders kennen Willem maar al te goed. Al is dat niet altijd in de positieve zin. Hij kan het niet laten om zijn kritiek op sommige BN’ers te uiten.

De Meilandjes zijn één van zijn favoriete onderwerpen om kritiek op te geven en de band tussen Willem en Erica Meiland is er dan ook eentje die vol spanning zit.

“Ik ben niet gecharmeerd van de Meilandjes. Ik kijk er niet naar, want ik vind dat geblèr zo verschrikkelijk. Die Martien vind ik het ergst van de familie. Ik word ziek van dat ‘wijnen, wijnen wijnen’ en ‘wat goeeeeeed!’”, zegt Willem in Weekend.

Ook de verhouding tussen Martien en Erica is voor Reimers een raadsel. Dat ze getrouwd zijn, maar beiden ook een partner mogen hebben, dat gaat er bij hem niet in. “Hoe vreemd en onbegrijpelijk wil je het hebben? Ik ben een beetje te ouderwets, vrees ik.”

We kennen Erica natuurlijk allemaal en zij kon het dan ook niet laten om daar een weerwoord op te bieden. “Reimers is al vijftig jaar getrouwd? Hij is toch homo? Wat zeg je, getrouwd met een vrouw?”, reageerde ze stomverbaasd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl