2 seizoenen lang stond Brigitte Nijman samen met Danny De Munck op de planken. In die 2 seizoenen heeft Brigitte Danny leren kennen als een warme, fijne, gekke, gezellige, vrolijke en hardwerkende collega.

Dat Danny nu allerlei beschuldigingen aan zijn adres heeft gekregen, daar begrijp Brigitte niks van. Danny schreeuwde nog zijn onschuld uit voor de pers, maar daar leken nog weinig mensen oor naar te hebben.

Brigitte springt graag voor haar collega in de bres. “Ik vind die beschuldigingen afschuwelijk. Danny is zo’n fijne lieve collega. Ik heb heel prettig met hem gewerkt en vind dit hee erg voor hem”, zegt ze in Weekend.

Brigitte heet meteen haar steun betuigd aan Danny en laten weten dat ze hem steunt. Iets waar Danny heel liefdevol op antwoordde.

“Ik kreeg de roddels pas wat later te horen, via via. En het is goed dat bepaalde verhalen naar boven komen. Het is een heel harde wereld. Ik denk dat het een soort feminisme is, en dat dit erbij hoort in deze tijd. Maar het is natuurlijk heel erg als je twee seizoenen heel fijn met iemand hebt gewerkt en je hoort iets waar je zelf helemaal geen voorstelling van kunt maken. Ik heb daar echt helemaal niks voeling mee. Niks. Dan is het heel jammer dat zoiets gebeurt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.