Bridget Maasland legt uit hoe je vijftig wordt

Foto: VTM

Op 9 november dan verschijnt het boek van Bridget Maasland ‘Hoe Word Ik Vijftig’. Niet toevallig heeft Bridget 9 november gekozen als lanceringsdatum want die dag wordt de presentatrice namelijk zelf 50.

“Het boek gaat over de zoektocht naar de beste mentale en fysieke versie van mezelf. In het boek vertel ik openhartig over de zoektocht vol leerzame momenten, struikelblokken en eyeopeners. Van hormonen, fine aging, stoppen met drinken en het verwerken van oude trauma’s tot het verwijderen van mijn borstimplantaten: het komt allemaal voorbij”, schrijft Bridget op Instagram.

De presentatrice is vooral goudeerlijk in haar boek, maar het bevat ook een dikke vette knipoog en vooral heel veel informatie en leuke anekdotes die toch wat herkenning en erkenning oproepen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.