Albert Verlinde: “Als hij niet mag terugkomen, dan Ali B ook niet”

Foto: VTM

In Nederland zijn er heel wat bekende Nederlanders die een beschuldiging hebben gehad voor grensoverschrijdend gedrag. Ali B, Marco Borsato, Jeroen Rietbergen, Thijs Römer, ze ontsnapten er allemaal niet aan.

Binnenkort moet Ali B voor de rechter verschijnen, maar Verlinde denkt dat het allemaal moeilijk te bewijzen is, omdat het allemaal een-op-een is.

“Maar het feit dat verschillende mensen zich hebben gemeld, zegt natuurlijk wel wat. Niemand is schuldig tot je bent veroordeeld, maar als er zoveel mensen opstaan, dan is er wel iets aan de hand”, zegt Verlinde in Weekend.

Hoe de toekomst van Ali B eruit zal zien, dat valt nog eventjes af te wachten. Persoonlijk vindt Albert dat Ali B ergere feiten heeft gepleegd dan Thijs Römer.

“Beschuldigingen van aanranding en verkrachting, dat is natuurlijk wat anders dan wat Thijs heeft gedaan. Het is allemaal niet goed, maar als Thijs niet terug kan komen, dan wordt het voor Ali B helemaal onmogelijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.