Ze heeft een sterke band met haar zoon

Het is al een tijdje geleden dat Bridget Maasland nog eens een partner heeft gehad. Ze lijkt maar geen geschikte man te vinden en zich echt gezellig settelen en een gezinnetje vormen, dat zit er precies niet in voor haar.

Maar mocht op een dag toch de geschikte man zich aanbieden, dan zou Maasland maar wat graag nog eens in het huwelijksbootje stappen.

Sinds de breuk met André Hazes weet Bridget ook beter dan ooit wat ze graag wil als man. Liefst iemand boven de dertig en onder de 55.

Maar voorlopig maakt Bridget het gezellig met haar zoon Mees uit een vorige relatie. De twee hebben een heel sterke band en dat is misschien wel te wijten aan het feit dat Mees amper tien maanden was toen Bridget en haar toenmalige partner uit elkaar gingen.

“Eigenlijk weet ik niet hoe het me was vergaan zonder het moederschap. Je moet voor zo’n hummeltje zorgen, linksom of rechtsom. Dat houdt je in evenwicht Althans, zo is het voor mij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.