Tot 3 jaar geleden hadden Bonnie St. Claire en haar familie nog maar weinig contact met elkaar. Tot Bonnie vond dat het genoeg was geweest en ze haar broer een brief schreef. Die brief werd positief onthaald en sindsdien ging het allemaal heel snel.

Door corona kon de hele familie elkaar niet samen ontmoeten, maar een hereniging met z’n allen was een feit. Al werd Bonnie wel op voorhand gewaarschuwd door haar broer.

“Hij vertelde me dat mama niet meer de mama was zoals ik haar kende. Ze was nog wel redelijk goed bij de tijd, maar ze was behoorlijk afgevallen. Mijn moeder was altijd een voluptueuze vrouw. Ik trof haar in een rolstoel, veel afgevallen, maar nog steeds wel ontzettend lief”, vertelt Bonnie aan Party.

Dat was even slikken voor de zangeres. Maar alle wrok en ruzie die zich tussen hen bevond viel wel meteen weg toen ze elkaar zagen.

“We waren voorheen wel heel boos op elkaar geweest, maar wij zijn geen haatdragende familie die ruzies niet kunnen vergeven. We hebben elkaar gewoon met rust gelaten. Toen we elkaar weer zagen, viel dat allemaal weg en we sloten elkaar in de armen. Mijn moeder lachten en huilde tegelijk, dus ze besefte heel goed wat er gaande was.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.