Afscheid nemen van je dierbaren, het blijft toch altijd een moeilijk moment in je leven. Bonnie St. Claire moest de afgelopen tijd afscheid nemen van maar liefst 2 dierbaren. Eerst verloor ze haar goede vriend Arie Ribbens en kort daarna verloor ze ook nog eens haar moeder.

Het verdriet bij Bonnie is groot, maar toch probeert ze volop naar de toekomst te kijken en niet te veel te piekeren bij de dood. Bonnie had sinds de laatste jaren pas terug contact met haar moeder en is dankbaar voor de momenten die ze nog met haar heeft gehad.

“We hebben nu echt met z’n allen afscheid kunnen nemen. Om het graf stonden we met de armen om elkaar heen. Dat had anders ooit gekund. Het was een mooi afscheid”, vertelt ze in Story.

Het was zus Fenny die een nummer kwam zingen op de begrafenis, want Bonnie voelde zich daar niet sterk genoeg voor. “Vooraf had Fenny dat ook beloofd aan onze moeder. Die belofte heeft ze nu ingelost. Ze zong een Nederlandse tekst op ‘La Mamma’ van Charles Aznavour.”

Hoewel het overlijden heel hard aankwam bij St. Claire is ze ook blij voor haar moeder dat ze eindelijk de rust heeft gevonden die ze verdiende. Ze was immers al 94. “Het was goed zo. Ze was echt op. Ze is in haar slaap overleden en dat is exact hoe we hoopten dat ze zou sterven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.