Jullie kennen het waarschijnlijk allemaal, die ene vriend of vriendin waar je dag en nacht op kan rekenen, die altijd voor je klaar staat. Voor Rachel Hazes is dat Jacqueline Laats, ex-geliefde van René van der Gijp.

Jacqueline liet in een weekblad al weten dat ze altijd alles deelt met Rachel en dat ze echt heel goede vriendinnen zijn, schrijft Party. Ook toen Rachel er psychisch volledig doorheen zat, kon ze altijd op de steun van Laats rekenen.

En de vriendschap ging toen erg ver, want Jacqueline ging toen ook een tijdje thuis wonen bij Rachel om haar door de loodzware periode heen te helpen. Van echte vriendschap gesproken.

Maar het hoeft niet altijd kommer en kwel te zijn dat ze met elkaar delen. Zo delen ze ook nog heel vaak mooie momenten met elkaar. Zo gingen ze onlangs samen naar de première van Tino Martins theatershow.

“Er is de laatste tijd zoveel over me geschreven, ik hou me even gedeisd qua interviews. Ik koester mijn contact met Rachel, maar blijf liever een beetje uit de spotlights en hoef niet zo nodig in de bladen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.