Bert Kuizenga onthult in Weekend dat hij in de loop van zijn carrière wel eens dreigbrieven kreeg. Later bleek dat de brieven werden verstuurd door iemand die in een gesloten instelling zat. Wat was er aan de hand?

De 67-jarige Omroep MAX-presentator doet in Weekend het verhaal van de meest opvallende brief die hij ooit kreeg: “Hij schreef dat ik onmiddellijk moest komen omdat hij anders een einde aan zijn leven zou maken. Dat is natuurlijk vreselijk”, doet Bert zijn verhaal in Weekend. Al was dat niet het enige gevolg van zijn bekendheid…

Waar Bert Kuizenga zich altijd aan stoorde was dat mensen hem ongevraagd kwamen fotograferen: “Terwijl je ergens zit te eten bijvoorbeeld. Dat maakt iedereen mee die met z’n kop op televisie komt, maar dat is wel vervelend.” Al onthult Bert ook hoe hij op die bewuste dreigbrief reageerde…

“Daar heb ik niet op gereageerd, want op het moment dat je dat doet, denken die mensen dat ze contact hebben en dan wordt het alleen maar heftiger”, verduidelijkt Bert Kuizenga in Weekend.

Bert Kuizenga maakt de vergelijking met stalking-verhalen waar sommige BN’ers mee te maken kregen. “Je moet dus afstand houden”, benadrukt de radiopresentator in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS