Nederland is in de rouw om het overlijden van Vader Abraham. De zanger die eigenlijk Pierre Kartner heet, heeft heel wat invloed gehad op de carrières van heel wat Nederlandse zangers. Zo ook op die van Ben Cramer.

“Het klikte vanaf het begin tussen ons. Dat had als resultaat dat ik verschillende hitjes had zoals ‘De Clown’. Tot vorig jaar juli heb ik nog contact met hem gehad. Toen verbrak het contact ineens, alsof er een kabel was doorgeknipt”, zucht Ben Cramer in Party.

Ben bleef vol verbazing achter en begreep er niets van. Het enige wat hij nog te horen kreeg was het antwoordapparaat van zijn bedrijf Vader Abraham Producties.

“Dat er wat was, kon je dus op je vingers wel natellen. Ik wist niet wat en dat hoefde ik eigenlijk ook niet te weten. Het ging er mij meer om dat ik me verbaasde dat ik niks meer van hem hoorde, terwijl we daarvoor nog wel goed contact hadden.”

Pierre heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij het gevoel had dat hij ondergewaardeerd werd. Iets wat Ben moeilijk begrijpt. “Hij heeft zich zo goed bewezen. Hij heeft enorme hits gescoord met nummers voor anderen en heeft zelf ook veel platen verkocht. Ik heb hem weleens gezegd dat hij zich er niks van  aan moest trekken en er boven moest staan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.