Jarenlang hebben we kunnen genieten van de mooie nummers en concerten van Anita Meyer. Karen aan een stuk trok ze het land rond en maakte ze het publiek blij met haar mooie stem.

Maar daar is nu een einde aan gekomen. Hoewel Anita haar agenda nog gerust vol had kunnen plannen, probeert ze nu langzaam aan af te bouwen. Zo wil ze nog maar één optreden per week doen. Dat vertelt ze in Story.

“Mocht er een aanvraag komen voor een tweede optreden, dan doe ik dat alleen wanneer het echt heel leuk is. Ik ben dus selectief geworden in wat ik wel en niet wil doen. Daar is het nu ook tijd voor.”

Anita en haar partner Martin willen meer van het leven genieten en ondanks dat haar stem het nog goed doet en ze zangtechnisch meerdere optredens per week zou aankunnen, doet ze het toch niet.

“Ik heb meer dan veertig jaar heel hard gewerkt en door heel Nederland gereisd. Maar ik hoef niet meer om één uur ’s nachts ergens ver weg op een podium te staan. Die tijd ligt achter me. Ik heb alles gezien en meegemaakt. Laat mij nu maar lekker genieten van mijn nieuwe leven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.