Enkele dagen geleden vond het Amsterdam Diner plaats. En daar waren heel wat bekende gezichten voor uitgenodigd. Onder wie ook Robert ten Brink. Hij werd zopas nog door Yvonne Coldeweijer door het slijk gehaald en bestempeld als een nors en onvriendelijk man.

De twee BN’ers waren op dat gala-event aanwezig en voor Robert was het zelfs de eerste keer. Op het diner wordt geld ingezameld om aids te kunnen bestrijden.

Voor Humberto Tan werd het een heel speciale avond. Hij mocht de Amsterdam Diner Award in ontvangst nemen voor zijn jarenlange betrokkenheid in strijd tegen aids. Hij verloor zijn broer aan de gevolgen van aids.

Tan mist zijn broer nog elke dag. “Het is ook iets wat nooit meer weggaat. Het is mijn broer, zo simpel is het. Ik ben bij de eerste editie geweest, alweer dertig jaar geleden. En nu ben ik er weer bij”, zei hij op het gala en in Weekend.

Maar er werd nog meer volk gespot op de rode loper van het gala diner. Zo was ook Albert Verlinde aanwezig die klaar is om te verhuizen. En ook Ferry Doedens was van de partij. Hij kocht zopas zijn eerste huis en staat te poppelen om zijn intrek te nemen in zijn nieuwe stulpje.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.