Het zijn mooie tijden voor acteur Bas Muijs. Nadat hij nog herstellende is van de hartaanval die hij enkele maanden geleden kreeg, staat hij nu ook weer terug op de set van ‘GTST’ en stapt hij binnenkort in het huwelijksbootje met zijn partner Sabine.

De comeback van Bas stond al veel vroeger gepland, maar het hartinfarct strooide roet in het eten. De producers van ‘GTST’ hebben gewacht op Bas tot hij er weer klaar voor was om te beginnen met opnemen.

Bas heeft altijd graag meegespeeld in de soap en het is nog maar de vraag hoe lang hij dit keer zal mogen meespelen. Hij is al een aantal keer uit de reeks verdwenen en komt nu voor een vierde keer terug. “Af en toe heb ik een informeel gesprek met de mensen die ik daar ken. Dan pols je even hoe de vlag erbij hangt”, zegt hij in Story.

Maar Bas gaat dus ook trouwen. Hij is al samen met Sabine sinds 2009 en samen hebben ze drie kinderen. Een huwelijk kwam wel eens ter sprake bij het koppel maar ze voegden nooit de daad bij het woord.

“We zijn wel al in Las Vegas getrouwd, maar dat huwelijk is in Nederland niet rechtsgeldig. We willen nu voor de wet gaan trouwen. Maar hoe en wanneer we dat gaan doen, weten we nog niet. De laatste tijd stonden die plannen op een laag pitje. We hadden andere dingen om ons druk over te maken. Maar wie weet wordt dat pitje weer iets hoger gezet…”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.