Het Olympisch Stadion in Amsterdam wordt deze kerstvakantie omgetoverd tot een winter wonderland genaamd: Het Amsterdamse Glijfestijn. Schaats op de middenstip van het stadion, glij van de tube-slide, vind de uitweg in het doolhof en leg meters af op de langlaufbaan. Met vrienden en familie kan er worden gecurld op de speciale curlingbaan en er is de mogelijkheid tot culinair genot verzorgd door bekende Amsterdamse horecazaken. Samen glijden we heel snel 2021 uit om 2022 knallend en positief te beginnen! Het Amsterdamse Glijfestijn vindt plaats van 24 december 2021 tot en met 9 januari 2022. 

Door de verlengde coronamaatregelen zijn veel evenementen in het hele land geannuleerd. Bas en Nicolette hebben in samenwerking met evenementenorganisatie 4PM Entertainment goed gekeken naar wat wel kan. In de gekozen opzet, geheel in de buitenlucht, kan er alsnog een uitgebreid winterevenement plaatsvinden binnen de geldende maatregelen. Het Amsterdamse Glijfestijn is open van 09:00u tot 17:00u en biedt activiteiten voor alle leeftijden. Ook ondernemers en iconen van de gezelligheid Bas Smit en Nicolette van Dam zullen hierbij betrokken zijn. Wij hebben enorm veel zin om deze kerstvakantie een mooi event neer te zetten voor jong en oud in ons geliefde Olympisch Stadion. We vinden het ontzettend bijzonder dat we op deze manier er met z’n allen toch nog een gezellige winter van kunnen maken. ” aldus Nicolette en Bas.

Met maar liefst 3000m2 is krijgt het evenement de grootste tijdelijke schaatsbaan van Amsterdam. Naast alle activiteiten mag een hapje en een drankje natuurlijk niet ontbreken. Daarom zal Brasserie Van Dam natuurlijk aanwezig zijn en is er een samenwerking aangegaan met o.a. Ron Gastrobar en No Rules voor culinair genot.

Het Amsterdamse Glijfestijn biedt de unieke kans diverse winterse activiteiten te ondernemen in het Olympisch Stadion:

  • Schaatsen
  • Curlen
  • Langlaufen
  • Tubeslide
  • Snowplay area voor de kleintjes
  • Live Muziek
  • Oud Hollandsche spelletjes
  • Doolhof
  • Culinair genieten bij Amsterdams populairste horecazaken

Ticketprijzen:
Regular ticket: €16,50 inclusief service fee
Passe-partout regular: €41,25 inclusief service fee
Curling met 8 personen voor 1 uur: €25,-

Kinderen tot 1 jaar mogen gratis mee naar binnen. 

Meer informatie en tickets zijn te vinden op: www.hetamsterdamseglijfestijn.nl 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl