Het is al van 1999 dat Bas Muijs als Stefano Sanders zijn debuut maakte in ‘GTST’. Na een aantal exits en comebacks, is Bas ook nu weer toe aan een comeback in de reeks. De 5de terugkeer ondertussen voor de acteur.

Bas heeft niet lang moeten nadenken op de vraag om terug te keren naar de reeks. Hij zei al heel snel ‘ja’ en kon niet meer wachten om in de huid van zijn personage te kruipen.

“Ik heb er zulke goede herinneringen aan. Voor mij is het ook allemaal daar begonnen. Sommige acteurs lijken er zich wel voor te schamen, terwijl ik er thuis graag over praat, over die waanzinnig leuke tijd”, zegt Bas in Party.

Het was niet alleen een erg leuke periode bij ‘GTST’, maar ook een erg leerzame periode. “Ik heb vrienden gemaakt, veel geleerd, mezelf kunnen ontwikkelen en zelfvertrouwen gekregen”, verduidelijkt Muijs.

Het personage Stefano keert dus terug naar de reeks en iedereen zal de oude vertrouwde Stefano meteen herkennen. Al is er ook wel wat veranderd. “Hij wordt een tikje scherper. Het lieve is er een beetje vanaf en dat zal voor een heleboel gedoe zorgen met zijn broer Ludo Sanders.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.