Vanaf augustus kunnen we weer genieten van presentatrice Anita Witzier die op zoek gaat naar de mooiste liefdesverhalen in Nederland. Het programma doet wat denken aan ‘Memories’, een succesvol format dat Anita een aantal jaar mocht presenteren.

Het programma is Anita op het lijf geschreven en het is een vaste waarde geworden op haar cv dat ze een grote voorkeur heeft voor programma’s over de liefde.

“Ik word gewoon het meest gelukkig van de gesprekken. Als je bereid bent om te luisteren, kom je erachter dat iedereen een verhaal heeft. En dat blijft me fascineren. In de jaren dat we het programma ‘memories’ maakten, heb ik weleens gedacht; ‘Is het niet een keer klaar?’ Maar inmiddels heb ik ontdekt dat het nooit klaar is met het vertellen van verhalen”, zegt ze in ‘Kampioen’ en Party.

Door zoveel programma’s te presenteren over de liefde, leert Anita zelf ook veel bij over de liefde. Anita zelf is momenteel al 20 jaar samen met haar huidige man Michel Nillesen.

“Steeds weer wordt bevestigd dat hoe oud je ook bent, zestig, zeventig of tachtig, de liefde altijd kan ontspringen. En dat vind ik echt een buitengewoon hoopgevend besef.”