Het zijn onrustige tijden geweest voor André van Duin. Er werden verdachte plekjes op zijn longen gevonden die van naderbij moesten onderzocht worden. Hij werd al een keertje behandeld tegen darmkanker, maar bleef ondanks alles erg positief.

“Het is inmiddels weer achter de rug. Ik hoop dat het allemaal goed blijft. Nadat het nieuws bekend werd, werd er gezegd: ‘Goh, en nu moet hij die chemokuur en dit en dat’, maar dat is helemaal niet aan de orde. Op dit moment speelt er eigenlijk helemaal niks”, vertelt hij aan Weekend.

André heeft geen chemokuur moeten ondergaan en het is gewoon wat de media ervan gemaakt heeft. Maar André vertelt wel graag wat hij wel heeft moeten doen.

“Ik ben bestraald, maar dat is nu zo’n twee maanden geleden. Dus het is alweer opgelost. Er is nu echt helemaal niks meer aan de hand.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.