Met ‘Denkend aan Zwitserland’ hebben André van Duin, Janny van der Heijden en hun team weer een mooi programma klaar. Het waren stevige opnames en de opnames vroegen veel energie, maar het zijn 4 prachtige afleveringen geworden.

“We begonnen ’s ochtends redelijk vroege. Na het ontbijt gingen we op weg naar het station, op zoek naar de juist trein… maar weet je, je moet zo’n reis eigenlijk zien als een tocht. Het is niet alleen de trein als een manier om naar een volgende plaats te komen en daar dan weer wat te ondernemen. Het draait in dit programma ook heel erg om de reis zelf”, zegt regisseur Dolf Gerbers in Veronica Superguide.

De hele ploeg hield er een strak opnameschema op na en het was soms hard werken om alles op tijd af te hebben. Maar toch voelen de programma’s van Janny en André altijd heel spontaan.

“André wil liefst op een locatie aankomen om daar spontaan iets te doen. Ik moet er daarom voor zorgen dat we de opnames zo goed mogelijk hebben voorbereid, zodat het daarna ook allemaal eerlijk en spontaan opgenomen kan worden. We doen ook nooit een opname over.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.