Lange tijd was André Hazes helemaal verdwenen uit de spotlights. Hij had een emotionele burn-out en had geen zin meer in het leven. Maar beetje bij beetje wordt hij weer de oude en heeft hij weer zin om erin te vliegen.

“Het vuurtje brandt weer. De rest van mijn nieuwe leven is begonnen. Het grootste cadeau dat ik mijzelf kon geven was het afgelopen jaar, waarin ik aan mijzelf kon werken”, vertelt André aan Weekend.

André had zijn leven niet meer onder controle en moest heel hard werken om zichzelf weer een beetje op de rails te krijgen. Wat kapot was gemaakt, moest hij terug proberen fixen.

“Ik moet zoeken naar wat ik wil, wat mij gelukkig maakt en waar ik de energie van krijg waar ik zo naar op zoek was.”

Ondertussen is de zanger terug de studio ingedoken om nieuwe nummers te maken en hij is alvast erg enthousiast. “Ik hoorde liedjes die mij tranen in mijn ogen gaven van geluk. Zij vertelden exact wat ik voelde. Ondanks de late uren en weinig slaap, voel ik mij energieker en blijer dan ooit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.