Afgelopen zomer was het ontzettend rustig voor Paul de Leeuw. De televisie had even geen opdrachten voor hem en Paul kon van alle rust genieten die hij nodig had. En dat is hem ontzettend goed bevallen.

Het heeft hem zelfs verder aan het denken gezet en ook aan het dromen. “Ik zou eigenlijk wel heel lang met mijn man weg willen. Dat je eigenlijk alleen nog af en toe terugkomt om iets te doen hier, als het moet”, vertelt Paul in Party.

Paul droomt ervan om in New York te gaan wonen en zou het erg fijn vinden om daar te wonen. Maar wat houdt hem dan nog tegen?

“Ik doe het niet omdat ik ook nog kinderen heb. En ik wil graag contact blijven hebben met de kinderen. Ik kijk er ook naar uit om ooit opa te worden. Dan wil ik een echte oppas-opa worden!”

Had Paul geen kinderen gehad, dan had hij de beslissing waarschijnlijk al lang genomen om toch te verhuizen. Maar ook zijn job houdt hem voorlopig nog even in Nederland. Ondanks de vele kritiek die hij krijgt te verduren, houdt hij nog erg van zijn job.

Paul maakte ‘Busje Komt Zo’ en dat programma kon op ontzettend harde kritiek rekenen. Bovendien werd het programma niet zo goed bekeken.

“Als je dan hoort dat er geen vervolg op komt, dan is dat wel slikken. Maar ik moet het ook gewoon accepteren. Dus niet huilie-huilie doen, maar gewoon denken: nou, dat hoort er ook bij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl