Ook hij was van de partij in de Ziggo Dome

André Hazes en Monique Westenberg zijn terug een koppel. Na afloop van de ‘Holland zingt Hazes’ concerten maakte André het nieuws bekend op zijn sociale media en dat nieuws kon rekenen op gemengde reacties.

Het is immers niet de eerste keer dat André en Monique hun relatie nieuw leven proberen in te blazen, elke keer met weinig succes.

Maar niet alleen Monique was aanwezig tijdens de concerten van ‘Holland zingt Hazes’, ook zoontje Dré was van de partij. En dat maakte André erg gelukkig.

“Ik ben dankbaar dat ons kleine aapje tegen een vader opkeek die is wie hij nu is”, zei André tegen Monique op Instagram. Dat weet Party te vertellen.

De liefdesverklaringen van André aan Monique op sociale media zijn ontzettend mooi om te lezen. “Mijn hart ligt voor altijd bij jou en ik zal nog langer van je houden. I’m your rock, you’rfe my star.” Hopelijk blijft de relatie stand houden en is het dit keer echt liefde voor altijd. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.