Toen André Hazes aan zijn partner Monique Westenberg liet weten dat hij zou gaan afkicken was dat tot grote opluchting van Monique. Zij zag al maanden hoe haar vriend verslaafd was aan alcohol en drugs, maar moest machteloos toekijken.

“Ik heb altijd gezegd dat ik geen probleem heb. Afkicken hoefde niet. Toen het ineens wel uit mijn mond kwam, ging ze nooit meer aan mij twijfelen. Ik kwam uit de kliniek en zij zag en heel andere man”, begint André in Het Belang van Limburg.

Zijn zoon Dré was voor Hazes de allerbelangrijkste reden om te gaan afkicken, want hij wilde er zijn voor zijn zoon als vader. André en Monique gingen ook even uit elkaar, maar nu zijn ze terug een koppel.

“Zij woont in haar huis, ik in dat van mij. In de week ga ik daar slapen, zodat ik Dré naar school kan brengen en hem kan ophalen. Dan eet ik met het gezin. We hechten allebei veel waarde aan ons leven apart. We weten heel goed waar het fout gaat.”

Monique woont in Rotterdam want daar heeft ze haar hart verloren. Maar André houdt dan weer van de plaats waar hij woont. Hij heeft er zijn hele familie rond hem. “We kunnen dat weer overhoop gaan gooien, bij elkaar wonen, op elkaars lip zitten. Maar we hebben gezien dat dit niet werkt. De manier waarop we het nu doen, werkt wel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl