Montana Meiland is terug vrijgezel. Na een relatie van 8 jaar besloten zij en Dirk om een punt te zetten achter hun relatie en terug als vrijgezel door het leven te gaan.

Wat de exacte reden is van de breuk dat weet niemand, behalve zijzelf. Maar dat het ongetwijfeld een pijnlijke beslissing was, daar twijfelen we niet aan. Het was niet alleen pijnlijk voor henzelf, maar ook voor de families.

Zo waren de ouders van Dirk vorig jaar nog mee naar Frankrijk met de familie Meiland om de chateau verkoop klaar te maken. Huisvriend en biograaf van de familie Jan Dijkgraaf had de breuk zien aankomen.

“Als je na acht jaar nog niet samenwoont, vind ik dat, als ouderwetse man, best lang. Mijn vrouw en ik woonden binnen een maand samen, dat was misschien wel erg snel”, lacht hij in Story. “Maar we zouden geen acht jaar hebben gewacht.”

Erica Meilands ex-vriend Sander van Betten heeft Dirk en Montana ook gekend en ook hij schrikt niet van de breuk. “Ik had vanaf het moment dat ik die twee leerde kennen al het idee dat ze niet lang samen zouden blijven. De vraag was wanneer het uit zou gaan tussen Montana en Dirk. Toen ik ze leerde kennen waren ze al een jaar of vijf, zes samen. Ik heb ze nooit bij elkaar gezien. Het waren afzonderlijke eilandjes, daar leek het wel op.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.