Maar waarom?

Het was schrikken voor Ali B en zijn gezin toen er een auto vlak voor hun deur uitbrandde. Na een harde explosie vatte het voertuig vuur en moest de brandweer ter hulp komen.

Zelf wou Ali B niet reageren op het voorval en hij verbrak meteen de verbinding toen Story hem opbelde. En ook het management van Ali B was niet te bereiken voor een reactie.

Het is nog een raadsel of de auto puur pech heeft gehad of dat het een aanslag was op Ali B. Het zou zomaar kunnen dat iemand Ali een lesje wou leren door zijn veelbesproken verleden na alles wat er gebeurd is in ‘The Voice Of Holland’.

Eerder raakte al bekend dat Ali vervolgd zou worden voor seksueel grensoverschrijdend gedrag en later ook voor seksueel misbruik.

Het zou zomaar kunnen dat iemand Ali eens een lesje wou leren en had gedacht dat hij de auto van de rapper in brand had gestoken. We keuren Ali B zijn daden absoluut niet goed, maar dat zo’n wraaksituaties zich eventueel zouden kunnen voordoen, ook dat gaat een stap te ver.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.