Een aanslag?

Ali B en zijn gezin zijn erg geschrokken na een explosie die vlak voor zijn deur plaatsvond. De Mercedes van zijn buren brandde volledig uit. Opvallend: de wagen stond voor de deur van Ali B.

De brandweer kwam ter plaatse om te behoeden dat de brand verder zou uitslaan naar de omliggende huizen. De politie onderzoekt op dit moment nog steeds wat er precies is gebeurd.

Een buurtbewoner vertelt in Story wat er is gebeurd. “Ik schrok om vijf uur ’s nachts wakker van een harde knal. Vervolgens hoorde ik nog twee knallen. Het leek alsof er geschoten werd. Ook hoorde ik een fluitend geluid, waarna we hier uit het raam keken en de brand zagen. We hebben niet zien weg rijden of rennen.”

Of dit misschien een aanslag kon zijn op Ali B en zijn gezin, of dat de auto gewoon lukraak is gekozen en gewoon pech heeft gehad, dat is nog een raadsel. Hopelijk vindt de politie heel snel een antwoord.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.