Ze treedt overal op

Het zit erop voor Lenny Kuhr. De zomer komt eraan en ze heeft recent haar laatste optreden gegeven van haar tournee. Het was een tournee langs prachtige kerkjes en andere prachtige podia. Een tournee waar ze erg van heeft genoten.

“Eigenlijk is optreden altijd een feest als je met anderen het binnenste deelt wat je hebt. Want je weet ook dat je het binnenste van anderen daarmee raakt. Ik vind die interactie zo mooi. De interactie tussen de muzikanten en mij, de interactie tussen ons en het publiek. Het is één groot iets wat samenkomt. En dan ook nog met muziek. Dus mooier kan het niet”, klinkt het in Party.

Lenny staat op heel diverse podia om op te treden. Het ene moment staat ze in het concertgebouw van Amsterdam, en enkele weken later schittert ze in een theatertuin in een Fries dorpje.

“Ik vind het juist zo raar en tegelijk zo leuk dat het zo divers is allemaal. Dus de kleine dingen combineren met de grote dingen. Ik heb met mijn recentste tour ook in Paradiso gestaan, maar ik vind het allemaal even leuk. Het maakt mij niet uit waar en voor wie ik speel en dat is wel troubadour-eigen: ik speel overal waar mensen ons willen horen, waar de omstandigheden goed zijn en waar de organiserende partij financieel gezond uit de kosten kan komen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl