Albert Verlinde kwam onlangs nog onder vuur te liggen nadat hij in Shownieuws suggereerde dat Humberto Tan zich bij RTL Late Night ongepast zou hebben gedragen. Toch gaat het goed met de showbizzexpert die onlangs een drastische beslissing nam.

Een jaar geleden besloot Albert Verlinde te stoppen als directeur bij Stage Entertainment. Op zestigjarige leeftijd vond de showbizzexpert het tijd om wat gas terug te nemen. Al betekent dat niet dat Albert Verlinde geen drukke agenda meer heeft…

Albert Verlinde blijft zijn eigen theaterbedrijf combineren met zijn werk als showbizzexpert op televisie. Maar nu Stage Entertainment is weggevallen voelt Albert zich frisser: “Ik had het vaak zo druk, dat ik alleen maar dingen aan het afvinken was”, onthult Albert in Party. Albert Verlinde besefte dat er méér was…

“Je wilt ook creatief zijn, je ideeën uitwerken, tijd hebben om na te denken, vrienden zien, de hond uitlaten. Ik had behoefte aan tijd om dingen uit te kunnen werken. dat heeft goed uitgepakt”, geeft Albert Verlinde toe in Party.

“Ik merk dat ik veel frisser en opgeruimder bij Shownieuws aanschuif”, geeft Albert Verlinde toe in Party. En soms eens een borreltje drinken met een vriend behoort plotseling ook tot de mogelijkheden. Wat wil je nog meer?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS