Het is gewoon een guilty pleasure van veel mensen dat ze erg veel interesse hebben in het liefdesleven van hun bekende medemens. Maar jammer voor de fans, maar over het liefdesleven van Albert Verlinde zullen we niks meer te weten komen.

“Als er iemand met de billen bloot is gegaan tijdens alles wat er speelde rondom mijn relatieperikelen met Onno en het gedoe rondom mijn opmerkingen over Humberto Tan, dan ben ik het wel. Ik ben op geen enkel moment weggedoken. Maar je kan nooit goed doen.  Toen ik dan ook even niet meer zo vaak in het nieuws kwam, voelde ik ook geen behoefte meer om te vertellen hoe mijn eigen leven in elkaar zat”, vertelt Albert in Party.

Vorig jaar nam Albert afscheid als entertainmentdeskundige bij ‘Shownieuws’. Niet omdat hij niet meer graag deed of dat zijn rol ondergeschikter was dan bij ‘RTL Boulevard’. Maar wel om een heel andere reden.

“Het stoppen bij ‘Shownieuws’ was puur omwille van het tijdstip. Die late uitzending om elf uur, je moet dan zo laat in de avond nog helemaal aan staan en in zo’n liveshow je kop er volledig bijhouden. Als ik thuis kwam zat ik nog te stuiteren op de bank vanwege de felle lampen, concentratie en de adrenaline van de live-uitzending.”

Redenen genoeg dus voor Verlinde om te stoppen met een job die hij toch altijd graag heeft gedaan. “Ik heb bewondering voor iedereen die het doet, maar ik trok dat gewoon niet meer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.