De rechtszaak tussen Rachel Hazes en haar voormalige beste vriendin Marieke blijft aanslepen. Ondertussen heeft Marieke er nog andere partijen bij betrokken waaronder Klaas Otto, de ex van Rachel Hazes.

Louis de Leon, advocaat van Klaas Otto reageert in Party over de situatie. Hij is erg verbaasd dat Marieke Klaas Otto betrekt bij de hele situatie.

“We vinden het totaal niet relevant voor het verweer zoals dat is gevoerd door Marieke Van Beek. Wat heeft Klaas daarmee te maken? Hij wordt op basis van onjuiste informatie voor de leeuwen gegooid, kennelijk om op die manier Rachel Hazes in een kwaad daglicht te stellen.”

Louis en Klaas Otto vonden het vooral beledigend dat er werd gesproken over een niet-zuivere achtergrond. Klaas werd ook neergezet als ex-baas van No Surrender die aan witwassen deed.

“En over Rachel Hazes werd gesuggereerd dat ze een valse werkgever was. Althans, een werkgever op papier, terwijl hij nooit een dag gewerkt zou hebben. Dat vonden wij redelijk beledigend. Klaas heeft nooit aan Rachel betaald om op de loonlijst te staan, zoals Marieke beweert.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.