Ze combineert veel dingen tegelijk

Het is bewonderenswaardig hoe Kim Kötter en haar man Jaap Reesema hun gezin en hun carrière draaiende weten te houden. Waar heel wat ouders het misschien al zouden hebben opgegeven, probeert Kim de ballen in de lucht te houden.

“Veel mensen vragen me wel eens hoe ik alles kan blijven combineren. En ik vraag mezelf dat ook weleens af. Een goede oppas, dat is het belangrijkste. En een flexibel gezin, met kinderen die er vanaf het begin in meegroeien dat papa en mama veel bezigheden hebben”, begint Kim in Party.

Toch moet Kim ook toegeven dat ze natuurlijk haar kinderen iets minder ziet dan de meeste ouders. Maar ze ziet ook heel wat voordelen in het leven dat ze hebben.

“Wij kunnen er op andere momenten voor ze zijn en dingen met hen doen op momenten dat andere ouders dat misschien minder kunnen. Maar het zal voor alle ouders gelden, of je nou vaak of minder vaak thuis bent, dat je altijd bang bent dat je het niet goed genoeg doet. Dat hebben wij net zo goed.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.