Binnenkort hebben Albert Verlinde en zijn partner Onno meer dan ooit tijd voor elkaar. De twee hebben onlangs hun intrek genomen in hun nieuwe woning in het Amsterdamse Museumkwartier.

“Dit is de plek waar Onno en ik samen oud gaan worden. Het is een heerlijk huis, ook ingericht voor onze oude dag. Met een lift die alleen in ons appartement uitkomt. Dus ik kom als een soort Alexis Colby in mijn eigen penthouse uit”, zegt Albert in Story.

Het is niet altijd zo makkelijk gegaan tussen Albert en Onno en ze hebben een moeilijke huwelijksperiode gekend. Maar dat is verleden tijd.

“We hebben een leven samen, maar doen ook veel dingen los van elkaar. Zo is Onno onlangs in zijn eentje op vakantie geweest. Het belangrijkste is dat we het fijn hebben samen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.