Ze raakte vaak in paniek

Holly Mae Brood is een veel gevraagde presentatrice in Nederland en iedereen lijkt haar wel te kunnen appreciëren. Ze straalt wanneer ze op televisie verschijnt en lijkt altijd gelukkig te zijn.

Maar schijn kan bedriegen, want ook Holly heeft haar mindere dagen, waarin ze iets minder gelukkig is. En dat komt vooral door de dansopleiding die ze tot haar achttiende heeft gevolgd.

“Die dansopleiding heeft tot mijn 18de alles voor mij besloten. Tot aan wanneer ik mocht eten of naar de wc mocht. Daardoor vond ik het daarna heel lastig zelf beslissingen te nemen, daar kon ik echt paniek van krijgen. Want: wat wil ik dan eigenlijk? Waar word ik gelukkig van”, klinkt het in &C Magazine.

Ondertussen heeft Brood haar draai wel gevonden in het leven en weet ze inmiddels wat ze wil in het leven en waar ze gelukkig van wordt. Maar ze beseft ook dat werk niet het allerbelangrijkste is in het leven.

“Daar heeft corona een grote rol in gespeeld. Ons werk viel weg, waardoor ik dacht: wat blijft er nog van ons over hierna? Is de hype dan voorbij? We gingen terug naar de basis: samenzijn. En toen was de conclusie al snel: ook zonder werk, bekendheid en al die poeha is mijn leven superleuk. Ik vind mijn werk fantastisch, het maakt me extra gelukkig, maar het is niet je identiteit”, vult Holly’s vriend Soy aan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl