Hij is al dertien jaar bezig

De carrièretrein van Jaap Reesema gaat door op volle snelheid. Hij wist alle clubtours in Nederland uit te verkopen en zijn CD is de bestverkopende plaat in Nederland en België. En het kan alleen maar beter worden, binnenkort is hij ook nog eens te zien in ‘Liefde Voor Muziek’.

“Als je mij zou vragen waar ik zou willen staan over vijf jaar dan zou ik gewoon zeggen: ‘Zoals het nu is’. Het is leuk en druk, maar best te doen. Voor mij is die combinatie van werk en gezin het ultieme geluk”, klinkt het bij Jaap in Primo.

De carrière van Jaap kende niet zoveel moeilijke momenten en alles verliep altijd best ok. In 2010 won hij in ‘X-Factor’ en vanaf dan ging de trein aan het bollen.

“Daarna heb ik nog een tijdje achter de schermen gewerkt en liedjes geschreven voor onder andere David Guetta en Lost Frequencies. Dat was leuk, maar toen al droomde ik van een eigen carrière.”

Helemaal vanzelf liep het niet en het heeft uiteindelijk tien jaar geduurd om er te geraken. “Ik heb op genoeg plaatsen gestaan waarvan ik nu denk: ‘Dat hoeft niet meer’. Maar mij harde werk heeft geloond, daar komt het op neer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl