De fans van John de Bever hebben 30 september al rood omcirkeld in hun agenda want die dag is het ‘De Bevers Live’ in Rotterdam Ahoy.

En dat feest viert John de Bever natuurlijk niet alleen. Er zullen ook tal van gastartiesten aanwezig zijn op dit grote concert. Zo maakte hij al bekend dat Johan Derksen en Wilfred Genee aanwezig zullen zijn.

“Johan is mijn beste vriend en met Wilfred kan ik het ook goed vinden. Johan speelt ook in de videoclip van mijn nieuwe single ’T Is moeilijk Bescheiden Te Blijven’. Je ziet hem dan dansen. Maar wat ze 30 september gaan doen, dat zeg ik niet”, lacht John in Party.

Op dit moment is het succes van John de Bever enorm en hij lijkt alleen maar hoogtepunten te kennen. John denkt dan ook nog niet na over het moment waarop het succes misschien zal minderen.

“Als het voorbij is, dan is het voorbij. Zo is het ook met het leven, het kan morgen over zijn. Voorlopig zal ik wel nog blijven zingen. Het Nederlandstalige lied leeft gewoon heel erg. Als het zingen voor mij
ophoudt, ga ik thuis nog mee op de bank liggen dan ik nu al doe.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl