Hij stond voor het eerst op de skilatten

Artiest zijn heeft heel wat voordelen. Niet alleen moet je vaak in eigen land optreden, het gebeurt ook wel eens dat je naar het buitenland mag voor een uniek optreden.

Zo mocht John de Bever naar Oostenrijk om er daar op te treden in de Gerry’s Inn en de Karatbar. En daar keek hij enorm naar uit.

“Ik moest in drie dagen drie optredens verzorgen. Een wintersportman ben ik niet zo. Je moet er mee opgegroeid zijn om ervan te houden. Ik ben als kind wel al twaalf keer in Oostenrijk geweest met mijn ouders, maar altijd in de zomer. Skiën ligt mij niet”, vertelt John aan Party.

Toch heeft John op de skilatten gestaan en dat allemaal dankzij zijn man Kees. Hij wist John te overhalen om het toch te proberen.

“Ik stond daar zelf van te kijken, want een paar jaar geleden ben ik zo bang geweest toen ik met zangeres Sieneke met de slee op de skipiste terechtkwam. Nu bleef ik gelukkig gewoon op de rodelbaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.