Zowat heel Nederland lijkt zich tegen Marco Borsato, Ali B en Jeroen Rietbergen te hebben gekeerd. Wat de mannen zouden gedaan hebben bij ‘The Voice Of Holland’ kan voor niemand door de beugel en dat zullen ze geweten hebben.

Al is er ook één iemand die misschien wel vindt dat de mannen iets te hard zijn aangepakt. Haye van der Heyden werkt nauw samen met Linda de Mol, de ex van Jeroen Rietbergen en hij vindt dat mensen toch hard zijn geweest.

“Als ze schuldig zijn, terecht natuurlijk dat ze hard worden afgerekend op hun daden. Maar de straf is wel fors. Ik verzet me tegen het proces en de strafmaat. Zij worden niet eerst zorgvuldig beoordeeld door professionele juristen, maar onmiddellijk door de publieke opinie terecht gesteld.”

Haye hoopt maar dat de hele situatie geen onschuldigen zal treffen, want die kans zit er natuurlijk ook altijd in.

“Deze drie mannen zijn in die zin dus ook slachtoffers, vind ik. Toch lig ik echt niet wakker van hun ellende. Sterker nog, ik scherp er zelfs enig genoegen in, merk ik. Geen groter vermaak dan leedvermaak, zullen we maar zeggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.