Er is alweer veel geschreven en gezegd over de heisa rond de erfenis van André Hazes. Dat Roxeanne haar moeder Rachel voor de rechter sleept en dat allemaal voor de erfenis van haar vader, kan op gemengde reacties rekenen.

Ook Stanley Hazes, de neef van André Hazes was erg geschrokken over dit nieuws. “Ik dacht dat het allemaal verdeeld was. Melvin en Nathalie, de twee oudste kinderen die André met zijn twee ex-vrouwen kreeg, zijn uitgekocht en door Rachel weggezet als een peulenschil. Rachel is niet goed, die deugt niet”, begint hij in Party.

Stanley heeft geen goed woord over voor Rachel en is ervan overtuigd dat mensen maar al te goed weten dat Rachel niet deugd.

“Maar nu gaan de kinderen zich ook tegen haar keren en dan komt alles boven water. Roxeanne had al veel eerder die navelstreng moeten doorknippen. Ik heb dat eerder ook gezegd over André. Het zijn beiden lieve kinderen.”

Rachel heeft altijd beweerd dat ze na de dood van André met schulden is achtergebleven. Maar daar gelooft Stanley maar weinig van. “Om wat voor bedragen het gaat, weet ik niet. Maar al gaat het maar om één euro, als de kinderen daar recht op hebben, dan moet Rachel ze dat gewoon geven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.