Margriet Eshuijs is overleden en dat kwam hard aan bij goede vriend Henny Huisman. Henny en Margriet kennen elkaar al een lange tijd en zijn elkaar nooit uit het oog verloren. Dat ze er nu niet meer is, maakt de presentator erg verdrietig.

“Een week voor Margriet stierf, ging onze Lucifer-manager Nico de Boer op 78-jarige leeftijd dood. Lucifer is de band waar Margriet en ik samen vele jaren in hebben gespeeld en gezongen. Maar nu zien zij elkaar dus terug in de hemel”, zucht Henny in Party.

Ondanks de verdrietige gedachte dat Margriet er niet meer is, probeert Henny er ook een mooie gedachte aan te koppelen.

“Ik denk dat Margriet meteen een groot engelenkoor begint waarbij ze Nico de optredens laat regelen. Wat zullen ze boven blij zijn met zo’n stem.”

De overlijdens van de 2 dierbaren van Henny laten een diepe indruk na op hem. Hij trekt zich dan ook eventjes terug op Bonaire en staat niemand van de pers nog te woord. “Ik praat nu met niemand meer. Ik ben eventjes echt stuk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.