Een aantal jaar na haar kortstondige relatie met André Hazes is Bridget Maasland nog steeds bezig met het verwerken van de breuk tussen hen. Ze heeft de breuk dan wel een plaats kunnen geven, echt verwerken is haar nog niet gelukt.

De media-aandacht rond hun relatie was enorm en dat had Bridget nooit zien aankomen. Het werd zelfs zo heftig dat ze in therapie ging. Maar haar doen en laten aanpassen, dat nooit.

“Gek genoeg leef ik er niet anders door. Ik weiger mezelf aan te passen aan leugens en aannames van anderen. Ik wil gewoon mezelf kunnen zijn”, schrijft Party.

Waar Bridget ook kwam, iedereen staarde haar volop aan. Leuk was anders en het voelde aan als een ware nachtmerrie voor de presentatrice.

“Je hoort ook de hele tijd je naam fluisteren, maar je hoort niet wat ze zeggen. Want dat durven ze nooit in je gezicht te zeggen. Dat durven ze natuurlijk alleen maar op social media, wat voor vreselijk mens je bent.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.