Iemand dierbaar verliezen, er bestaan leukere dingen in het leven. Ooit komt er een dag dat je afscheid moet nemen van een oma, opa, vader of moeder en dat vraagt altijd heel wat tijd om te verwerken.

Ook Willeke Alberti heeft al afscheid moeten nemen van haar geliefde ouders. Haar vader stierf al vrij vroeg, toen hij amper 58 jaar was, maar gelukkig heeft haar moeder Ria wel een mooi en lang leven kunnen genieten.

“Mijn moede ris negentig geworden en die had nog geleefd als ze niet zo eigenwijs was geweest door niet naar de dokter te gaan”, vertelde Willeke een tijdje geleden in ‘Vriendin’ en lezen we ook in Party.

Willekes moeder kreeg een bloedvergiftiging door een klein wondje op haar been. Iets heel klein, maar wel met heel triestige gevolgen.

“Ik was erbij toen ze stierf en vind het altijd een eer als iemand in je armen weggaat. Ik mis haar nog steeds elke dag, steeds meer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.