Leontine Borsato is opnieuw gelukkig in de liefde en wil dat overduidelijk aan iedereen laten zien. Al dat liefdesgeluk is erg confronterend voor haar ex-man Marco Borsato, die een eventuele verzoening aan zich ziet voorbij gaan.

Ook de fans van Marco en enkele BN’ers stellen zich vragen bij het opvallende liefdesgeluk van Leontine. Is het dan echt nodig dat ze het er zo hard inwrijft bij Marco?

Zo wist Bridget Maasland aan Party te vertellen dat Leontine naar het schijnt zelf een fotograaf zou hebben gebeld om een fotoserie te laten maken tijdens de vakantie van Leontine en John.

Aran Bade denkt dan weer gewoon dat Leontine heel graag wil laten zien dat ze gelukkig is met John en dat ze daar heel graag mee wil pronken.

Voor Luca, Senna en Jada, de kinderen van Marco en Leontine zal het ook niet erg gemakkelijk zijn om hun moeder zo gelukkig te zien. Hoewel ze haar haar geluk gunnen, blijft het ongetwijfeld moeilijk om hun moeder aan de zijde te zien van een andere man.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.