Kees Stevens, de partner van John de Bever, straalde al altijd heel erg naast zijn partner John op de rode loper of andere evenementen. Maar sinds begin november doet hij dat nog een tikkeltje meer. En dat heeft hij allemaal te danken aan de haartransplantatie die hij heeft ondergaan.

“Je kijkt nooit achter op je hoofd, maar tijdens het kijken naar het eerste seizoen van ‘De Bevers’ zag ik op een gegeven moment van die inhammen aan beide kanten van mijn hoofd. Toen ik daar op internet over las dat dit het teken is van een terugtrekkende haargrens, schrok ik wel”, bekent hij in Party.

Dat was voor Kees een teken dat er iets aan gedaan moest worden. Zo begon hij met het gebruiken van wax in plaats van gel en probeerde hij zijn haar zo wat in de plooi te houden.

“Ik vond mezelf met mijn 37 jaar nog veel te jong voor een kaal hoofd. Maar ja, ik heb natuurlijk naaldangst. Ik viel al bijna flauw toen ik nog maar op voorgesprek ging bij Transhair in Vlijmen.”

Maar zij stelden Kees gerust. “Ze vertelden mij dat ik op de dg van de haartransplantatie een kalmeringspilletje zou kunnen innemen. En werd er verteld dat er al zoveel mensen voor mij hetzelfde hadden gedaan. Met andere woorden: het valt wel mee.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl