Jarenlang leek Rob Kemps van de Snollebollekes vast te houden aan het feit dat hij de stem was achter de hitformatie. Maar dat klopt niet volgens Patrick Kicken, radio-columnist.

Hij beweert dat Jurjen Gofers de stem is achter de Snollebollekes en dat Rob Kemps dit graag uit de pers wil houden.

“In plaats van dit gewoon eerlijk erbij te zeggen, werd overal de suggestie gewekt dat Rob Kemps de stem op die platen van Snollebollekes is, maar dat is hij helemaal niet”, zegt Patrick in zijn ‘Spreekbuis’-column. “Na acht jaar liegen moest het een keer uitkomen…”

Rob reageerde licht geïrriteerd in ‘De Telegraaf’ toen hij die uitspraken te horen kreeg, schrijft Party. “Maar wat maakt het nou uit wie het bedacht heeft? We weten toch ook allemaal dat als Marco Borsato ‘Je bent een droom die naast me ligt’ zingt, die tekst eigenlijk van John Ewbank is?”

Zoveel succes hebben, het wordt Rob soms allemaal wat te veel en hij loopt af en toe eens op de tippen van zijn tenen. “Soms ben ik thuis en dan gaat de bel. Dan is het een pakketbezorger ofzo, maar dan duik ik meteen achter de bank. Ik heb daar geen zin in, dat mensen onaangekondigd bij mij thuis komen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl