Wie kan het nog zeggen dat hij of zij een fitte oma of opa heeft die nog heel wat dingen met hem of haar kan doen. Dean Roelvink is zo’n bofkont. Zijn opa Dries Roelvink is nog altijd in topvorm.

“Mijn pa kan straks lekker met hem voetballen en als het een beetje meezit, kan opa nog gewoon met Dean op stap als hij achttien is”, lacht vader Dave Roelvink in Party.

En dat zou mooi uitkomen voor Dave, want hij heeft een drukke agenda. Zo is hij momenteel vooral actief als dj en doet hij zo’n honderdvijftig optredens per jaar. Wie een beetje kan rekenen weet dat dat twee tot drie optredens is per weekend.

Als dj ben je natuurlijk vaak ’s avonds of ’s nachts aan het werk en dan moet je maar geluk hebben met je partner dat ze daar goed mee om kan. Dave heeft dat geluk.

“Als Jazzlyn niet hoeft te werken, vindt ze het helemaal prima en zorgt zij ’s ochtends voor Dean. Het is geen makkie om om zes uur op te staan als ik er net om twee uur in lig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.