Als beroemd koppel worden Andy en Melisa heel vaak uitgenodigd voor premières of voetbal gerelateerde dingen. Zaken waar ze allemaal weinig behoefte aan hebben. Al proberen ze daar nu wat verandering in te brengen.

“We kregen onlangs een uitnodiging voor de première van het theaterconcert van Tino Martin. Dat vind ik dan wel nog leuk om te doen. Maar het is wel het enige waar ik dit jaar heenga van alle dingen waarvoor we uitgenodigd worden”, zegt Melisa in Party.

Ook apart weggaan doen Andy en Melisa niet heel erg vaak. “Veel van mijn vriendinnen gaan met vriendinnen weg, maar als ik dat doe dan gaat Andy vaak mee. Buiten werk doen wij alles samen, zoals naar verjaardagen gaan of de stad in. Wij gaan ook altijd met zijn tweetjes boodschappen doen.”

Doordat ze heel vaak samen in het openbaar verschijnen, worden ze ook makkelijk herkent op straat. En daar worden ze vaak aangesproken door de mensen.

“Mensen zeggen dan dat wij in het echt precies hetzelfde zijn als op televisie. Andy en ik leven niet langs elkaar heen. Wij zijn druk en krijgen veel uitnodigingen voor premières, maar in onze vrije tijd zitten we het liefst als gezin op de bank.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.